Höst-Sommar

Just idag när det känns lite ruggigt ute och inte alls som att juli står i antågande så kan man ju gotta sig lite åt att hösten bjuder på mycket roligt i stickväg. Den som vill kan starta höstprojektet omedelabums eftersom Garnstudio just i dagarna börjat lägga ut nya kollektionen – inte bara bilder utan ”the real deal”: bild med tillhörande beskrivning! De kommer undan för undan att läggas ut på webben och senare, någonstans i slutet av augusti, så kommer själva den tryckta katalogen.

Även lite höstnyheter från Garnstudio har ramlat in – nya färger i både Eskimo och Alaska. Speciellt Alaska har ju med den nya färgkartan fått en rejäl ansiktslyftning så nu har denna gamla älskade klassiker en helt ny look som verkligen tilltalar. Funderar just kring en randing kofta eller tröja med enkelt snitt – kul att sticka och användbar. Färgerna funkar ihop hela högen så det tål att tänkas på…

Midsommarstickningen bestod av en trekantssjal i Dazzle, naturvit. Blev ursnygg…och det var ju lyckosamt eftersom det var en beställning till en kund som skulle stå brud på lördag.

Annars blev det inte så mycket stickat – det är klart, läckra pulsvärmare i Pure Silk från Debbie Bliss blev ju väldigt bra. Spetsstickat passade fint och de gjordes tacksamt på korta, endast 10 cm, strumpstickor i ädelträ. Jag som verkligen inte är någon anhängare av strumpstickor har insett att dessa korta stickvarianter är riktigt bra att sticka med.

2 reaktion på “Höst-Sommar

  1. Marie

    Hej, kan du inte lägga ut en bild på pulsvärmarna du stickade i Pure Silk från Debbie Bliss. Man blir väldigt stick inspirerad av det du stickar och visar.
    Toppen Blogg Hälsn Marie

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *