Bättre sent än aldrig…

Det var ju ett tag sedan jag var på garnmässan i Köln men snubblade just över dessa bilder och måste stoltsera med när jag stickar tillsammans med världens snabbaste stickare! Det var lite svettigt när man skulle lägga upp kan jag säga… De som inte var tyskar fick så att säga gärna delta men inte tävla – nog för att man låg bra till men hoppa vad fort det gick! Bockar och bugar för dig Miriam Tegels.

Väldigt bra koncept kring tävlingsstickandet hade de i alla fall tänkt ut – vi skall se om vi kan implementera det till nästa SiV

Roligt är det också att titta på trender som då var nya och som nu är gamla. Tar man sig en titt på vad Lang hade tänkt sig inför hösten -09 så är det i mångt och mycket vad som sitter på stickorna i höst: lila, flätor, insvängt och ”välskräddat”.

En reaktion på “Bättre sent än aldrig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *