Jup’s och Enjoy

Imorgon är det stickcafé på Jup’s och där kommer alldeles säkert att vara full rulle! Deisy Design kommer dock inte vara på plats imorgon då det sammanfaller med de sista ”skälvande” timmarna då man har möjlighet att utnyttja sin Enjoy-kupong…vilket det brukar vara ganska många som vill. Har du inte använt din kupong för 2009 finns således fortfarande tid…fast inte så mycket…

Många nyheter förra veckan – här kommer endast ett snabb bild på bland annat nya färger i Aysén och Azapa från Araucania, nya In-Silk från Schoppel Wolle och Dyed Mohair från Onion, påfyllning av glittriga Baroque, naturligtvis Drops Delight (inte så mycket kvar i hyllan men påfyllning kommer flera gånger under veckan som kommer) och de stora, goa nystanen Milano – alias ”Åre-garnet”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *