Drops Delight & Supersale!

Efterlängtad har den varit och nu är den här: Drops Delight, strumpgarn i 75% superwash ull förstärkt med 25% polyamid. Väldigt vackra färgkombinationer har Drops satt ihop och alla ligger fint uppradade på hyllan efter dagens, onsdag, leverans (utom en som tog slut direkt…men den kommer med nästa på fredag igen).

Och ja, det kommer att vara tryck på garnet då det är Drops Supersale på Delight fr o m nu tills sista dagen på året 2009. Endast 25:-/50g (ordinarie 36:-/50g)!

Vi har tyvärr inte möjlighet att lösa erbjudandet per postorder då priset inte går att förena med våra fraktfria försändelser – men kvalitén ligger upplagd i webbutiken.

Vad skall man då göra med detta…själv ser jag ett gäng projekt framför mig, men satte stickorna snabbt i denna socka (som inte ens kräver strumpstickor och endast är rätstickad – kan den vara färdig till imorgon?) för att kunna visa lite på hur detta moliné färgade garn blir stickat. Sen kan man tänka sig en kjol….eller virkad sjal (väldigt bra sjal – vi har den i butiken i lila nyanser)…alla de fina plaggen i Fabel som är stickade på lite speciella sätt, t ex denna…eller ja, det finns gott om fina idéer till detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *