En härlig dag

Att jobba med garn är oerhört roligt och man känner sig väldigt tacksam för att det finns  möjlighet att jobba med just det. I dag var en sådan dag då det var alldeles speciellt roligt. Efter iordningställande av julmarknad i Särö (massor av trevliga medverkande företag, blir säkert en väldigt bra tillställning) så var det full rulle i butiken hela dagen! Det stickas så mycket roligt, alla kunder har så mycket bra idéer, så mycket garn-lust och inspiration…det är alldeles….alldeles…underbart!

Att sedan få efterlängtade leveranser gör ju inte saken värre. Malabrigo Lace har kommit och fått en go’ plats i hyllan. Väldigt fina färger i garnet som man bara hört så mycket gott om. Nu ligger det där – mittemellan Pure Silk från Debbie Bliss och ArtYarns fina garner. Jag tror att det kommer att trivas med sina grannar. ArtYarns har blivit väldigt utplockat fort, men det kommer att fyllas på igen. Det kom endast ett par färger Malabrigo men fler är på ingång så snart det går från leverantören.

Sen kom spännande paket från KnitPro – julspecialaren är här! Ni som lagt undan blir kontaktade under veckan, men de ligger undanlagda till er så har ni vägarna förbi innan ni fått mail/sms/samtal så är det bara att hämta upp det.

En reaktion på “En härlig dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *