Sticka tillsammans :-)

Alla möjliga varianter på stickträffar dyker upp lite här och där och ett par har

bett oss göra lite reklam och det gör vi så gärna. Våra stickcaféer tickar på nere på Sten Sturegatan på Jup’s Coffee – varannan måndag – ojämna veckor – mellan ca 17-19. Vi är väl i allmänhet ett 30-tal stickare/virkare/handarbetare som möter upp.

Sen har vi Sara och Jicke som dragit igång Stickcafé/Stickpub på Eva’s Paley (ligger på Kungsportsavenyn 39, dvs helt vägg i vägg med Deisy Design). Där träffas man varje vecka från ca 17.30. De skriver på sitt reklamblad ”Ta med din stickning, eller garn och stickor om du är nybörjare så ses vi!”. Frågor – kontakta oss så kan jag förmedla deras telefonnummer.

Det stannar inte där utan igår utdelades det reklam om nästa års Dreamknit! Man kan på deras flyer läsa följande: ”Under en helg, den 5-7 februari, kommer vi att ägna oss åt en massa stickning hela helgen. Målet är: att vi inspirerar varandra och lär oss nya saker. Var: centrala Göteborg. Kostnad: 100:- hela helgen. Anmälan: dreamknit@gmail.com. Skriv gärna namn, telnr så kontaktar vi er för mer info”.

Inte att förglömma är ju heller Stickfest i Väst, sista helgen i mars. Logiplatserna gick åt fort som bara den, men det är en öppen tillställning och man är välkommen ut över dagen bara för att njuta av Grötö, ”Torget” och sticka en stund. Det finns platser kvar på ett gäng workshops och man är välkommen att bara boka workshops om man önskar det. Nedan är en del av utställningen på Torget från årets SiV – Deisys Paracaskollektion i sprakande färger.

En reaktion på “Sticka tillsammans :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *