Sista minuten tips inför fredag

Fredag avslutas Drops Super Rea på bomullsgarn för vår del eftersom vi har stängt på lördag. Några sista-minuten tips…

Filten i Muskat Soft är både rolig att göra och en festlig färgklick i vilken fåtölj som helst. Ordinarie pris 815:-, rea pris: 485:-. Sen kan man ju göra den filten i precis vilket material som helst. Sålde till exempel idag till den i rosa/gröna färger och Paris istället, gjorde den ju nyligen i Drops Merino i babystorlek.

Långkofta i svala Bomull-Lin (som nyligen kom i ett par nya grå toner). Denna variant bjuder dessutom på lite trevlig flätstickning. I garnet finns det dessutom ett gäng fina tunikor som passar till garnets tyngd. Linet och bomullen trivs ihop så det är dessutom riktigt skönt att bära. Ordinarie pris, storlek M: 611:-, rea pris: 364:-.

Gå lös på att göra något i massor av färger när priset är så bra. Denna klänning kan man ju givetvis också göra enfärgad men mönstret kommer fram väldigt fint när man leker med många färger. Mönstret är för övrigt väldigt roligt att sticka och kan ju användas till det mesta. Ordinarie pris, storlek M: 527:-, rea pris: 323:-.  

Sist ut i är en klassisk tröja i Paris. Själva tröjan är fotograferad lite missvisande då man kan få för sig att den är mycket liten och tight. Ta istället en titt på måtten så visar dessa att modellen är en fin och enkel, lite grövre bomullströja. Ordinarie pris, storlek M: 350:-, rea pris endast 210:-. Gör man den enfärgad kommer man ner ytterligare i pris!

Har vi inte inne det du söker på fredag så går det utmärkt att beställa garnet, förskottsbetala det och hämta det i nästa vecka.

En reaktion på “Sista minuten tips inför fredag

  1. The Willow Fairy

    Hej

    En liten fråga som egentligen inte har med detta inlägget att göra. Länken till Stickfest i Väst fungerar, mn man kommer inte till stickfest i väst. prova får ni se. Har de skaffat en ny domän eller något? Det är ju ett tag till innan det är dags att anmäla sig, men man undrar ju.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *