Gröna sjalen

Först ut i serien som följer efter helgen som kan kallas: ”få-färdigt-många-projekt-som-ligger-och-har-lite-kvar-att-göras-på” så är det rea tips 1 som blev en riktigt härlig mjuk och go sjal! Valde att helt enkelt göra även kanten grön…hade den varit gjord i svart så hade de 2 yttersta virkade varven klart blivit gjorda i t ex tunn mohair tillsammans med glitter av något slag. Den här sjalen skulle man ha i ett antal uppsättningar – till exempel så många som man är runt frukostbordet – att lägga runt axlarna under kyliga, trötta morgontimmar… Ja, ja…det är väl någon tråd här och där kvar att fästa förstås…

Extra nöjd är man ju över att kunna fota sjalen ute i det fria på torpet tillsammans med galet växande tulpaner som rådjuren i år haft godheten att inte äta upp. Det var nog dotterns små strategiskt utplacerade fågelskrämmor som gjorde susen!

En reaktion på “Gröna sjalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *