Lucka 4: Andra advent – såklart att det måste bli en utlottning!

Idag har vi utlottning och reglerna är mycket, mycket enkla och du hittar dom nedan.

Vad man kan vinna är ett litet nätt lyx-paket som vi kallar ”Pale Pink”. Det är ett paket med olika nyanser av ljust, ljust rosa – en färg som är svår att beskriva och ytterligt svår att fånga på bild.

I paketet så kommer en lycklig vinnare att få hem fyra härliga nystan av samma nyans – ett par av kvalitéerna är nya för oss – ett par är vi numera mycket goda vänner med.

img_1843

1 nystan Sublime: bomull och ull i ljuv, otroligt mjuk, kombination (60:-). 1 nystan Prestigio: tunnaste mohair man kan tänka sig som går att kombinera med allt möjligt för att få lite fjäderlätt fluff till sin stickning (60:-). 1 nystan Sky: merinoull av hög kvalité med ytte-pytte fina små paljetter inspunna (75:-). 1 nystan Perle: mohair, silke och pärlor i fantastiskt samspel (70:-)!

För att delta så kommenterar du antingen detta inlägg på bloggen eller dagens inlägg på Facebook genom att besvara följande fråga: ”Vilken färg av garn är den du helst tycker om att sticka med?”

En lycklig vinnare vinner dessa fyra fina nystan som alla kommer ifrån vår italienska leverantör Mondial. Vad skall man göra med dessa udda nysta då…? Man kan tänka sig till exempel en mössa med tillhörande halsvärmare/”buff”….men vad resultatet blir – det är upp till vinnaren.

Du kan medverka i utlottningen fram till midnatt den 4/12 – vinnare dras under måndagen och meddelas på tisdag 6/12.

31 reaktion på “Lucka 4: Andra advent – såklart att det måste bli en utlottning!

 1. Silja Lorant

  Jag har ju så svårt att välja. Naturfärger allt från benvit till mullvad, lindblomsgrönt till mossa o blåTT, blått, blått.

  Svara
 2. Ghita Gustafsson

  Jag stickar gärna i naturfäger. Mest senaste tiden har jag stickat med sockgarner som är melerade och randade i all världens färger.

  Svara
 3. Anita Fors

  Vilket ljuvligt paket med garner. Det skulle jag verkligen vilja sätta händerna i!

  Vilken färg jag tycker bäst om varierar med årstiden, vad det ska bli och till vem. Jag njuter av att skapa ”nya” färgkombinationer. Se vad jag tycker passar ihop.

  Ett alternativ till att blanda färger som jag också tycker väldigt mycket om är att just blanda olika kvaliteter av garn i en och samma färgton. Precis som i det här paketet.

  Svara
 4. Anne Mätas

  Jag är väldigt förtjust i ljusa pasteller.Men tycker också om marin,aprikos och vitt. Helst ull och mohair vid höst och vintertid, samt lin och bomull vid sommar. Tycker även om att sticka i naturmaterial,ej förtjust i annat.

  Svara
 5. Margareta Svensson

  Jag är frestad att börja sticka, men har redan massor av fina virkbeskrivningar som jag längtar efter att få göra! Stickning skulle helt enkelt bli för mycket! Hallonrosa lockar när jag ska välja garn till virkningen! Tänk vilka underbara kombinationer det kunde bli med dessa ljusa nyanser…!

  Svara
 6. Ing-Marie Holmgren

  Älskar naturfärger, benvitt, grått och till barnbarnet en härlig blå färg som matchar hennes blåblå ögon!

  Svara
 7. Jane Ossowicki

  Jag gillar ljusa och s k smutsiga pasteller, rosa-grått som på bilden råkar vara min absoluta favorit men älskar även beige, grå, beigegrå, grålila, gråbeige. aprikosgrått, grågrönt, gråblått. Märkliga färgbeskrivningar men ni fattar säkert vad jag menar – många av färgerna jag gillar är svåra att sätta namn på. 🙂

  Svara
 8. Marie

  Jag älskar puderrosa!
  Ofärgat garn i naturliga nyanser, turkos samt petrol är också favoriter. Glad 2:a advent på er! 🙂

  Svara
 9. Carina Nilsson

  Vilken svår fråga, det är ju som i en godisaffär när man ser alla nystan, alltid lika svårt att välja…. Men jag gillar att sticka i typ 50 nyanser av blått….och det är ju alltid lätt att välja till en accent färg, så jeansblåa färger blir mitt val.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *