Garnklocka

Oerhört fina garnklockor har vi nu från keramiker som finns i SmålandGanklockorPetra Mikaelsson. Inte bara det att de är praktiska (håller ordning på ditt nystan, har du katt är det ett superbra katt-skydd, det minimerar det fina lilla ludd som gärna flyger omkring när man stickar), utan de är väldigt vackra i sig. Gör sig väldigt bra på vardagsrumsbordet… Finns i ett par varianter – alla med vit botten, några med rosor andra med vit mönster. Garnklockan, tillsammans med t ex strumpstickningsfodralet, KnitPics lyxset, Stickfrossas stickväskor är härliga ting att lägga till önskelistan inför jul. För de som undrat över KnitPics i metall har vi ett gäng inne nu som man kan känna på – såväl korta strumpstickorna som tipparna.

2 tankar kring ”Garnklocka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *