Vinnare i 600-tävlingen!

SiV-13 är slut och det har varit en fantastisk helg på många sätt! Deltagare, arrangörer, sponsorer, utställare och workshopledare har tillsammans skapat en tillställning där man verkligen mår bra.

Här är bara ett axplock på allt som hänt under helgen och i veckan kommer Stickfest i Västs hemsida och blogg att uppdateras på alla sätt och vis – dels med lite avrapportering efter den gångna helgen men också lite mer information inför ”Sticka till Tallinn”.

Nu skall det i alla fall avslöjas vinnare. Tack för alla tips och inlägg om ”vår-stickning”…och du, vet du inte riktigt vad du skall sticka så finns det 80-talet förslag i kommentarerna från förra inlägget 🙂 Följande som tar hem vinsterna i förra inläggets utlottning:

Ullcentrums 1-trådiga garn med Karbonz rundsticka går till Margareta Svensson

Noro Taiyo Sock med Karbonz strumpstickor går till Ulrika Eriksson

Cotton Silk går till BM Björkvald.

 

2 reaktion på “Vinnare i 600-tävlingen!

  1. Ulrika Eriksson

    Men oj vilken fullträff. Karbonz är ju min nya favvis och strumpgarner kan man inte få för mkt av eller hur? Noro Taiyo har jag inte provat tidigare. Om du vill kan jag komma in i butiken på onsdag när jag ändå ska på stickkafé så slipper du skicka.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *