Knitpicksfebern fortsätter!

Stor laddning idag med massor av nya Harmony Woods produkter! Naturligtvis påfyllning av alla de vi haft sedan tidigare, men flera nya produkter som  t ex: virknålar – med vackert skaft, dubbelvirknålar – ett nummer i varje ände, t ex 4 och 4,5 mm, ”chunky set” – med tre stycken grova storlekar på sticktip och medföljande kablar, efterlängtade tippar i mindre storlekar än vad som funnits tidigare, det oerhört efterlängtade: 40 cm kabel med lösa tippar i storlekar upp till 6mm, knappar i olika utföranden, superläckra små vantstickor – set om 5 endast 10 cm långa och lite till. Alla produkter läggs så småningom upp i webbutiken www.garnshoppen.com, men kan man inte hålla sig går det som vanligt utmärkt att lägga order eller förfrågan till oss på info@deisydesign.nu och har man vägarna förbi Avenyn i Göteborg så finns de ju här.

 Flätsticksset i Harmony Woods

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *