Dagsarkiv: 4 december, 2016

Lucka 4: Andra advent – såklart att det måste bli en utlottning!

Idag har vi utlottning och reglerna är mycket, mycket enkla och du hittar dom nedan.

Vad man kan vinna är ett litet nätt lyx-paket som vi kallar ”Pale Pink”. Det är ett paket med olika nyanser av ljust, ljust rosa – en färg som är svår att beskriva och ytterligt svår att fånga på bild.

I paketet så kommer en lycklig vinnare att få hem fyra härliga nystan av samma nyans – ett par av kvalitéerna är nya för oss – ett par är vi numera mycket goda vänner med.

img_1843

1 nystan Sublime: bomull och ull i ljuv, otroligt mjuk, kombination (60:-). 1 nystan Prestigio: tunnaste mohair man kan tänka sig som går att kombinera med allt möjligt för att få lite fjäderlätt fluff till sin stickning (60:-). 1 nystan Sky: merinoull av hög kvalité med ytte-pytte fina små paljetter inspunna (75:-). 1 nystan Perle: mohair, silke och pärlor i fantastiskt samspel (70:-)!

För att delta så kommenterar du antingen detta inlägg på bloggen eller dagens inlägg på Facebook genom att besvara följande fråga: ”Vilken färg av garn är den du helst tycker om att sticka med?”

En lycklig vinnare vinner dessa fyra fina nystan som alla kommer ifrån vår italienska leverantör Mondial. Vad skall man göra med dessa udda nysta då…? Man kan tänka sig till exempel en mössa med tillhörande halsvärmare/”buff”….men vad resultatet blir – det är upp till vinnaren.

Du kan medverka i utlottningen fram till midnatt den 4/12 – vinnare dras under måndagen och meddelas på tisdag 6/12.