Dagsarkiv: 22 december, 2013

Lucka 22 – förtjust i utlottningar!

Det är så trevligt med utlottningar att idag blir det en till!

stickfestivastlHOGDen 28-30 mars 2014 går den 10:e stickfesten av stapeln: Stickfest i Väst 2014, SiV-14! Det har varit lite olika konstellationer och platser och team genom åren men denna 10:e omgången är vi tillbaka på Grötö – en ö strax norr om Göteborg.

Anmälan till SiV-14 öppnar den 10/1-2014 klockan 10.00 så nu börjar det där magiska klockslaget närma sig…

Det kan vara lite lurigt att få logi-plats för det alternativet har givetvis begränsat antal deltagare, men SiV är en tillställning som föddes ur idén att skapa ett stickcafé som pågår mer än bara ett par timmar. Det är precis så man skall se det: kom hela helgen, kom och gå en workshop, kom och shoppa hos utställarna eller kom och ”bara” sticka en timme eller två!

Idag lottar vi ut en valfri workshop på kommande SiV! Hela programmet finns på www.stickfestivast.se och vinner du och själv inte har möjlighet att komma så får du givetvis överlåta din vinst till någon annan.

Du deltar i utlottningen genom att kommentera detta inlägget här på bloggen genom att svara på frågan: ”Har du varit med på någon SiV?” Lätt som en plätt med andra ord! Senast vid midnatt den 22:e december 2013 måste du lämna din kommentar och vinnaren presenteras här den 23/12-13.