Dagsarkiv: 13 december, 2013

Lucka 13 – Sultan och alpackakampanj!

Dagens lucka kan tyckas lite orättvis då den endast främst gäller i butiken på Avenyn. Detta beror på att garnet som är på specialpris idag är så speciellt och varje härva helt individuell att det inte går att lösa på annat sätt.

sult3 sult2

Sultan heter garnet och det kommer från Fonty. Garn och garn förresten – det är faktiskt rivna sidenchiffongs-trasor som man sytt ihop i alla möjliga färger, mönster och varianter och lagt på härva. En härva kostar i vanliga fall 75:-, idag den 13/12-13 kostar de endast 50:-. Erbjudandet gäller så långt innevarande lager räcker och ej i kombination med andra erbjudanden och rabatter.

Trasorna är återvunnet material från konfektionsindustrin och blir fantastiskt läckert antingen för sig själv på stickor 20mm, randat med något annat eller t ex som fransar på en halsduk. Vill du beställa garnet så går det säkert att lösa på något sätt – maila oss vilka färgkombinationer du skulle vara intresserad av så skall vi se om vi inte kan fixa till det hela.

Idag har vi blivit tvungna att i webbutiken tillfälligt ”stänga” alla alpacka-kvalitéer från Garnstudio som är på kampanj. Kampanjen fortsätter året ut men nu har Garnstudio julstängt och vi får inte påfyllning i lagren förrän runt den 12:e januari i nästa år. Självklart har vi massor av alpacka i butiken och två stora leveranser på ingång, så är det något du vill ha lägger du istället order till info@deisydesign.nu och så återkommer vi med manuell bekräftelse med totalpris, leveranstid mm.

alpacafest