Dagsarkiv: 12 december, 2013

Lucka 12 – Ravelry och Malabrigo

citronBEAUTYEn av våra allra mest omtyckta kvalitéer är Malabrigo Lace. Det är ett löst spunnet garn i 100% babymerino från Uruguay. På garnets etikett står det bland annat: ”When you experience Malabrigo Lace Baby Merino, you connect with a special place of the world.” Så är det verkligen med detta garnet – den tunna, otroligt mjuka, tråden är väldigt speciell att sticka med.

En liten härva kostar 97:-. Men så är det i den lilla härvan på 50g också hela 430 meter! I och med att garnet är så drygt så räcker det med 3 härvor till ett plagg eller 1 – 2 till en sjal. För ett par år sedan kom en oerhört populär sjal (på bild från Knitty.com) som heter Citron och den var i originalet just gjord i Malabrigo Lace – och en härva.

Vill man undersöka ett garn och se vad man kan sticka av det eller vad stickare har tyckt om det, så kan Ravelry rekommenderas. Det är en fantastisk plats med information och tips om allt upptänkligt inom garn/stickning/mönster så missa inte att bli medlem på den sidan. Man kan faktiskt ta sig en titt som gäst också.

Just idag, i lucka 12, så har vi ett par härvor i färgerna Continental Blue och Amoroso till specialpriset 75:-/härva. Dessa får man tag i endast genom att maila till info@deisydesign.nu så blir det rätt och rättvist enligt ”först till kvarn-principen”. Uppge i mailet namn och hur många härvor du önskar. Sen kan man välja om man vill hämta dem i butiken eller få dem hemsända (frakt 29:-) men själva beställning av just dessa härvor sker via mail.

blueamor

Erbjudandet gäller endast den 12/12-13 och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.