Dagsarkiv: 9 december, 2013

Lucka 9 – Alpacka och utlottning!

alpacaMåndag morgon och vi närmar oss slutet av vår stora alpacka-kampanj. Då känns det lämpligt att lotta ut en hög med nystan i Drops Alpaca i glada färger!

Många undrar om vi kommer att fortsätta med Garnstudio och Drops varor och självklart skall vi det! Vi har jobbat med deras varor i mer än 20 år vid det här laget och är verkligen nöjda med deras varor och deras design.

Vad gäller kampanjer av olika slag är vi också glada över dem – de ger oss möjlighet att erbjuda riktigt prisvärda kvalitéer till ett riktigt bra pris! Något som verkligen är viktigt för garnbutiker på dagens marknad när det är en sådan stenhård konkurrens från aktörer som stormarknader, kedjor, internethandel  och matbutiker (!). Vi ser att alldeles speciellt på mindre orter så tvingas många garnbutiker stänga igen då de får det riktigt svårt att klara situationen.

Vi har i butiken mer än 100 olika sorters garn – 33 av dessa är från Garnstudio och det är det som är vårt bas-sortiment. Sen kryddar vi det med både det ena och det andra: handfärgat, handspunnet, glittrigt, amerikanskt, svenskt, flerfärgat, enfärgat, långhårigt, mjukt, strävt, tunt, grovt, jätte-grovt – allt för att kunna erbjuda en så bra kompott som möjligt.

Dagens utlottning är man med på genom att här svara genom att lägga en kommentar och svara på frågan: Har du någon favoritkvalité från Garnstudio och i så fall vilken? Har man ingen – ja, då kan man självklart vara med ändå – då svarar man bara ”nej” 😉

Tävlingen pågår till midnatt den 9 december 2013 och vinnare presenteras här i bloggen imorgon.

Ha en riktigt trevlig måndag!