Lucka 12: Noro-lucka och måndagsvinnare

Idag den 12/12-12 ger vi 12+12+12 kronors rabatt på garnet Silk Garden Lite från Noro. Ordinarie pris är 120:-/nystan, så just idag kostar garnet endast 84:-/50g.

 

Vi har just nu garnet inne i tre färgställningar och garnet är ljuvligt att antingen sticka som det är eller tillsammans med annan kvalité. I mössan har vi blandat det med Drops Alpaca och i vanten med en tunn mohair – i detta fall Mondials Prestigio. Färgställningarna är: ”regnbåge” (alla möjliga färger blandat), ”röd” (olika röda nyanser med inslag av lite grönt/brunt), ”godis” (cerise/rosa/gul/orange).

Erbjudandet räcker så så långt innevarande lager räcker. Önskar du beställa garnet och få det hemsänt så tillkommer Postens avgifter för frakt samt att din order måste förskottsbetalas.

Gårdagens vinnare….stort grattis säger vi till Yvonne Huldt som vann ett presentkort på 300:-! 

OBS! Kampanjen på Alpaca-garn från Garnstudio fortsätter hela månaden, men om det är en specifik färg som man söker så lägger vi idag vår sista order innan Garnstudio stänger för i år. Vill man vara säker på att få en specifik färg till kampanjpris så bör man meddela oss under dagen så att vi får med dina önskemål i denna order.