Presentkort att vinna!

Här är det som brukligt vid den här tiden på året (härligt när man kan börja dra paralleller mellan SiV och tradition) väldigt mycket Stickfest i Väst just nu. Härligt nära är det nu, och med massor av deltagare, trevliga workshops och Kaffe Fassett som invigningstalare så kan det inte bli annat än en bra helg.

Det är fullt vad gäller logimöjligheter, men är du sugen på att åka ut över dagen går det precis som vanligt utmärkt. Låt oss gärna veta om du är intresserad av att äta lunch så underlättar det i kökets planering. All information hittar man annars på www.stickfestivast.se

Eftersom inget har blivit fotograferat på länge (vi har haft fullt upp med att svara i telefon och säga att det är slut på OS-mösse-färgerna) så kör vi lite utlottning i samband med att vi varit igång här på bloggen ett par år. Som vanligt när vi har en liten utlottning så krävs det en liten, liten prestation 🙂

Denna gång undrar vi: vad saknar du i vårt sortiment? Lägg en kommentar här eller maila den till: info@deisydesign.nu så är du med i utlottningen av ett presentkort på 300:-. Bor du inte i Göteborg har du möjlighet att utnyttja vinsten i vår webbutik. Sista dag för att delta är på Valborgsmässoafton!

Anledningen till att det här ligger en Noro-bild är att gamla favoriter och sprillans nya Noro-kvalitéer är på ingång, men är det något Norogarn just du är intresserad av så säg gärna till.

Tillägg: Som första deltagaren i utlottningen så fint uttryckte det hela”det saknas ingenting” – det ger också plats i dragningen!