Nepal har kommit hit!

Men nu är garnet här….och vilket fint garn kan jag säga! Fina färger i härlig ull blandat med alpaca. Vi har fått in samtliga färger som finns i lager hos Garnstudio (de färger som inte kommit än är märkta med liten stjärna). Det har kommit en rejäl laddning, men det kommer mer på måndag… Oslagbart introduktionspris är det dessutom på kvalitén: endast 20:-/50g. Garnet ligger redan från början på endast 29:-/50g, men nu blir det rena julaftonspriset.

Detta pris gäller fram till den 28 februari…men man kan anta att själva garnlagret inte kommer att räcka så långt, utan det är så långt som lagret räcker helt enkelt.

Silke-Alpacan som fortsätter ligga på 40% rabatt ytterligare ett tag börjar bli väldigt utplockad men det finns fina färger kvar så missa inte det om man vill lyxa till det lite extra.

Som om inte det var nog så har vi just nu specialpris på Alaska också och innevarande lager säljer vi till Nepal-pris: 20:-/50g.

 Nepal skall i alla fall få följa med mig hem ikväll. Ljusrosa… Och vet man inte vad man skall hitta på att sticka så ligger det lite bild-tips här runtomkring. Söker man på Nepal så finns inga bilder – men kika på mönster i tex dubbel Alpaca, Silke-Alpaca, Paris, CottonViscose + Kid-Silk etc – då finns det hur mycket som helst!