1-års kalas med lotteri!

Det finns all anledning att fira: SiV har varit i helgen och kändes som en enorm energikick! Lite trött efter all aktivitet men ändå en enorm positiv aktivitet att genomföra. Tack till alla deltagare som bidragit till att göra helgen så härlig och tack till alla utställare och workshopledare som varit så trevliga att ha att göra med och ett stort tack till mina medarrangörer, Ingrid och Marie, som gjort detta så fantastiskt roligt att göra!

Detta tillsammans med att solen skiner och vårkänslorna virvlar runt….tillsammans med att denna blogg har varit igång faktiskt ett helt år…..så tänkte vi ha en tävling igen.

Denna gång kan man vara med och vinna ett presentkort på 250:- genom att skicka oss en kommentar hit till bloggen eller genom att maila till info@deisydesign.nu och svara på följande fråga: vilket är ditt favoritmönster? Vill du så lägger du gärna till varför det är så. Finns det på internet så maila gärna länken för att tipsa andra.

Själv har jag många, många favoriter, men spetsen på denna koftan gillar jag både att göra och att se. Funderar just på om man skulle lägga den spetsen i vit Fabel till ett par strumpor….eller kanske blir det bara muddar… 74-21 heter modellen.

Tillägg: glömde ju att skriva när tävlingen avslutas och det är minsann inte förrän till Valborg så man kan klura riktigt länge på din favorit! Det blir därför den 29 april som det dras en vinnare.