Sticktips

Håller precis på att ställa iordning för STOR rea av flera garnsorter: Salsa, flera färger i båd102-28a Vivaldi och Vienna, Drops Merino och Highlander – hela 50% ger vi på detta så långt lagret räcker!

I samband med detta måste jag tipsa om fina virkade långkoftan som blir så himla bra uppstickad. Nämligen modell 102-28 från Drops. Själv hade jag gärna virkat den också som sommarkofta i Ice….puderrosa….med Thalia som effektgarn…..åh, så snyggt!

Det bidde ingen topp

Trodde att jag skulle ha läcker blå topp i nya garnet i går efter helgen, men åkte iväg till landet med stickning och fel nummer på rundstickan…stickade på ändå och det kan man väl säga är sådär-bra. Det blev liksom lite stort… Så, nya tag togs igår på säsongens näst sista stickcafé på Jup’s – med rätt sticka.

Har i dagarna också bytt ut min fina vinter-stickväska i svart/rosa/guld till en lite mer somrig variant. Jag bara älskar den ordning och reda man kan ha i dessa väskor som Stickfrossa gör och som vi säljer i butiken: 325:-. Denna prickiga variant känns väl härligt somrig!

Prickiga Stickfrossa väskan