Lucka 16: Vi bjuder på Paris!

I förra veckan bjöd vi på ”Burano” – i dagens lucka bjuder vi på mönstret till sjalen ”Paris” som också är med i vår kollektion ”Jorden runt på 80 sjalar!”.

Mönstret finns att ladda ned via vår Ravelry-sida

För att ”komma in” på Ravelry-sidan behöver man vara medlem i Ravelry men det kostar inget att bli det. Mer om vad Ravelry är beskrev vi i lucka 8.

Lucka 15: Mössa med tofs!

Här är en jätte-rolig mössa att sticka som man verkligen kan variera i det oändliga!

Den stickas i rätstickning till en början med Serpentine + Kid-Silk som gör att det blir en lite fin blank yta på kanten och därefter Delight + Kid-Silk i resten av mössan. Avslutar gör man med en tofs som man gör på traditionellt ”två-pappskivor-tillsammans”-sätt.

Jag kan inte sluta tänka på fantastiska färgkombinationer…skulle lätt kunna tänka mig att sticka en 10-12 stycken 😉

I dagens lucka har vi specialpris på material till mössan:
mönster och garn för 150:-!
(garn = 1 nystan Delight, 1 nystan Kid-Silk och 1 nystan Serpentine)
(ordinarie pris 197:-)

Erbjudandet gäller endast 171215 och ej tillsammans med andra erbjudanden eller rabatter.

Lucka 14: Virknåls-lucka!

I dagens lucka hittar man ett erbjudande på virknålar. Vi har lite olika varianter i butiken – de enklaste klassiska, de med lite bredare skaft och de i trä som är dubbla med en storlek i varje ände.

Vi vill i samband med dagens lucka sprida lite ljus över våra regler angående returer, byten och återköp. Det är inte alls komplicerat, men det är i alla lägen viktigt att du sparar ditt kvitto. Så här:

”Du har bytesrätt och öppet köp på dina inköpa nystan i 6 månader från inköpsdatum mot uppvisande av kvitto. På verktyg, så som stickor och virknålar, är det varken bytesrätt eller öppet köp.”

Det kan också vara fiffigt att veta om att du vill att vi till exempel skall hålla ett extra nystan till dig så kan du lägga undan varor hos oss under en månad. Detsamma gäller beställda varor: från den dag vi meddelat dig, via telefon/sms/mail, att varorna finns i butiken så ligger de undanlagda i en månad. Hör du av dig under månaden då förlänger vi den tiden – hör du inte av dig så lägger vi ut det undanlagda då månaden har gått.

Nu till dagens lucka!

Köp 3 virknålar och vi bjuder på den billigaste!
Från 20:-/styck.

Dagens erbjudande gäller endast idag 14/12-17 och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Och förresten – angående virknålar så har vi fortsatt kampanjpris på setet med virknålar från Drops/Knitpro: 186:-! Priset på setet gäller till och med den 31 december 2017.

Lucka 13: Det skall glittra om Lucia!

Idag firar vi Lucia-dagen i vår kalender med sedvanligt glitter!

Vi ger 25% på kvalitéerna på bilden. Några av dem kommer tyvärr helt att utgå ur vårt sortiment då de tyvärr inte tillverkas längre.

Sky – den underbara merinoullen med små mini-paljetter – försvinner i massor av färger.
Oro – den härligt glittriga med många meter per nystan.
Nora – endast idag – det är en trotjänare som fortsatt tillverkas.
301 Componente – den tunna tråden med små fina paljetter – försvinner helt.
Brisa – en nykomling i hyllorna – en uppföljare till gamla Cotton Viscose!
Perle – sist men inte minst – detta älskade mohair- och silkegarn med inspunna pärlor – kommer helt att utgå då det tyvärr inte tillverkas längre.

Varför skall så mycket utgå kan man fråga sig? Oftast baseras dessa beslut hos leverantörerna på att det är för lite volym på försäljningen av dessa kvalitéer och ja…så klart – det stickas ju inte lika mycket i t ex Perle som i ett traditionellt sockgarn. Men det enda man kan vara helt säker på: det kommer att komma nya härliga läckerbitar att sätta stickorna i. 🙂

25% rabatt idag på Sky, Oro, Nora, 301 Componente, Brisa och Perle. Erbjudandet i dagens lucka gäller endast idag, 171213, innevarande lager och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Lucka 12: BioLana Fine

Vi har ett urval fina ekologiska garner och en av dessa är BioLana Fine. Det är en variant av den grövre BioLana som vi har haft i ett par år nu.

Den fyller fint på stickor 3-4 och med sina 190 meter/50g så landar den på en vettig garnåtgång.

I lucka 12 ger vi 25% rabatt på BioLana Fine!
Ordniarie pris 54:-/50g

Och du….det går att rösta på Drops nya sommarkollektion nu 🙂

Erbjudandet gäller endast 171212
och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

 

Lucka 10: Korsord :-)

Här är lite pyssel till söndagen. Ingen tävling, ingen utlottning – mest på skoj 🙂

Korsordet går att skriva ut och lösa eller så kan man lösa det direkt på skärmen – fiffigt!

En liten lagom paus i stickningen nu när mångas stickor glöder inför att få färdigt alla klappar till jul.

Ha en fin andra advent!

Länk till korsordet: https://crosswordlabs.com/view/lucka

Lucka 9: Moshi

Av varje nystan du shoppar av Moshi går 3:- till ”Projekt Newland”!

Idag ger vi dig 50% rabatt på garnet om du shoppar det i butiken på Avenyn – ”Newland” är ett fantastiskt projekt som Svarta Fåret dragit igång och som vi gärna vill bidra till – tillsammans med dig.

Erbjudandet gäller innevarande lager, endast i butiken på Avenyn och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Lucka 8: Burano på Ravelry!

Vi jobbar med att få upp alla våra mönster på Ravelry – det tar sin lilla tid…men vi har börjat med att först samla delar av alla de gratismönster som vi haft med i tidigare julkalendrar och nu har turen kommit till vår kollektion ”Jorden runt på 80 sjalar”!

Många av er är bekanta med Ravelry – många av er är inte det. Man kan väldigt enkelt förklara Ravelry så här: ”det är som Facebook men handlar bara om garn”. Det är den väldigt, väldigt enkla beskrivningen. Ravelry är så mycket mer: det finns en fantastiskt samling mönster där – mer än 300 000 mönster (gratis eller som du köper), du kan undersöka vad man tyckt om en garnkvalité (finns det ett garn i världen som inte finns upplagt på Ravelry…?), du kan snickesnacka projekt, idéer, stickresor, garnval – ja typ vilket ämne du än kan komma på i det forum som där finns…och mycket, mycket mer.

Vill du veta mer om Ravelry? Välkommen in så pratar vi mer om det. Kanske att det inte blir så effektiva diskussioner kring ämnet just så här före jul – köerna i butiken blir lätt lite långa då….men efter helgerna kan vi prata mycket mer om Ravelry. 🙂

I och med att vi inom kort blir en så kallad ”Ravelry In-Store Sales”-butik så kommer vi att kunna hjälpa dig köpa mönster till projekt som du hittat på siten. Vi har idag lagt upp tre nya mönster i vår Ravelry-butik från just kollektionen ”Jorden runt på 80 sjalar”i: Kyoto, Reykjavik och Burano.

I lucka 8 bjuder vi på mönstret till Burano
om du laddar ner det via vår Ravelry-sida! 

Via den här länken så når du mönstret och mönstret är gratis där fram till midnatt.

Har du några problem med länkar eller koder så kontakta oss på info@deisydesign.nu så löser vi det.

Erbjudandet gäller endast idag 171208 och gäller en nedladdning per användarkonto.