Lucka 17: Utlottning Deluxe!

Idag den 3:e advent vill vi såklart gärna lotta ut något riktigt trevligt. Idag finns det dessutom två priser i potten att välja bland!

Pris 1: Du får hemskickat/hämtar tre underbara lyx-nystan: 1 Superior (Cashmere) + 1 Coeur de Angora (angora) + 1 Gioiello (lite av varje av lite av det mesta). (värde: 475:-)

Pris 2: Du får en valfri – gratis – workshop på kommande Stickfest i Väst! 23-25 mars 2018. Hela programmet finner man på www.stickfestivast.se (värde: beror på vilken kurs du önskar).  Stickfest i Väst har vi arrangerat sedan 2007 och även kommande år finns det ett galet fint utbud av kurser som går under helgen 23-25/3 2018!

För att delta måste man kommentera dagens lucka (senast vid midnatt 17/12-18) här eller på vår FB-sida – med antingen: ”Garn” eller ”Stickfest” – detta beroende på vilket pris du är mest sugen på att vara med i utlottningen om.
Vinnare meddelas på tisdag 19/12. 

Lucka 17: När man behöver bara en liten bit…

Ibland saknar man ju bara ett par meter till en kant, till broderiet på lovikka-vantar, till ett par ögon, till ett litet hjärta, till glasyren på en virkad muffins…ja, ni vet – då när det kännas lite stökigt att köpa på sig ett helt nystan av någon färg bara för att man behöver en liten bit.

De här små fiffiga paketen som vi har i butiken löser detta väldigt effektivt: du köper en blandad kompott med färger och i ett svep har man lite av varje. Paketen finns i 100% bomull eller 100% ull och som synes med en färgpalett som kan passa till lite av varje.

Ordinarie pris är 85:-/paket – idag är det prissänkt till endast 50:-!

Dagens erbjudande gäller endast i butiken på Avenyn, idag 17/12-16, innevarande lager och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Lucka 10: Nobeldagen firas med Pittura!

I dagens lucka har vi specialpris på garnet Pittura: en fantastisk blandning av ull och viscose som finns ett antal olika melerade färgställningar.

Av 1-2 nystan gör du dig en sjal, av 3-4 blir det ett plagg. Det funkar utmärkt att sticka på ”egen hand” men blir också läckert när man blandar det med t ex en tunn mohair. I vår senaste sjal i sjalklubben ”Jorden runt på 80 sjalar” hade vi gjort just en sådan blandning i den sjal som vi valde att kalla Catania då den är inspirerad av vulkanen Etna.

 

Idag den 10/12-16 kostar Pittura endast 100:- (ordinarie pris 131:-). Erbjudandet gäller endast idag, går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och gäller innevarande lager.

Lucka 6: Leve ”Viva”!

Idag är det återigen en lucka som sjunger färgernas lov. Det underbara garnet Viva från Lang är nytt för oss denna säsong och som det levererar! 100% riktigt mysig ull i härliga färgställningar.

Två nystan till en mössa, ca 4 till en sjal och 10-12 till en tröja. Har du funderat på detta garnet till ett projekt så är det idag som det är lämpligt att slå till: endast 50:-/nystan (50g) för Viva idag den 6/12-16. På bilderna ett urval av de vackra färgsättningar som finns på garnet.

gotheborg

Dessvärre har vi inte haft tillfälle att lägga upp kvalitén i webbutiken, men ser du någon färg du gillar och önskar, så maila oss på info@deisydesign.nu så har vi sten-koll på mailen under morgondagen och skickar dig en manuell bekräftelse på din beställning när vi stämt av att det du önskar fortfarande finns i lager.

Det finns fler färgställningar än de som syns på bilden. Erbjudandet gäller 6/12-16, innevarande lager och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Å stort grattis till Tina Vedebrand som vann utlottningen av det ”Rosa Pudret” i söndagens lucka!

Lucka 5: Glad-lappar!

Ny tapet i köket kräver nya grytlappar. Färgglad, ny tapet i köket kräver färgglada, nya grytlappar. Här två varianter: den ena virkad efter vårt eget mönster ”Hot Mama” som finns på vår hemsida (denna något större än enligt beskrivningen) och den andra stickad efter ett mönster från Drops Extra 0-874 (denna med något tunnare virkad kant än sitt original).

Båda är randade och blandade lite hit och dit i bomullsgarnet Paris som finns i massor av färger: i dagens lucka kan du köpa 5 nystan, blandade färger, av Paris för endast 50:- (ordinarie pris 85:-).

image1

Erbjudandet gäller idag endast i butiken på Avenyn, innevarande lager samt går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Lucka 13: Vinnare av Deisy X-mas tävlingen!

Härligt med en massa vinnare så här före jul! I dagens lucka avslöjar vi vinnaren i vår tävling som kickades igång redan i slutet av oktober. Fantastiska bidrag har lämnats in under november där juryn haft ett tufft jobb att utse en vinnare. En jury bestående av icke handarbetande människor av olika typ och ålder – varav ingen arbetar i butiken. 

Eftersom det var så många fina bidrag så slängde jag in ett par tröstpriser också 🙂 

På tredjeplats: ett presentkort på 100:- går till Anna för den stärkta stjärnan i tunt grått ullgarn. Vansinnigt läcker! 

  

På andra plats: ett presentkort på 100:- till Therese för den pytte-lilla mönsterstickade sockan!   

På förstaplats: ett stort grattis till Sandra och den lilla snögubben. Oerhört välgjord och detaljerad med sina små glaspärlor till ögon och knappar. Ett smycke för vilken gran som helst!  Ett presentkort på hela 400:- blir Sandras – grattis!  

Ovanstående vinnare kontaktas under måndagen 14/12 och imorgon måndag öppnas nya luckor å  så avslöjas så klart även vinnaren till gårdagens lucka! 

25% på allt! 

Imorgon firar vi att det är 25 år sedan vi flyttade in på Avenyn 39! Det blir en uppvärmning inför nästa års 50-års jubileum! 

Vi ger därför 25% rabatt på hela vårt sortiment i butiken – gäller den 25/4-2015 klockan 10-16! 

(Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter, gäller innevarande lager och ej Böcker och produkter från Ella som redan har festliga priser!) 

Välkommen!   

Lucka 21: Fjärde advent måste firas rejält!

Vi hade ett par ex kvar av det oemotståndlig, fantastiska, helt magiska paketet av ArtYarns ”Kaleidoscope Cashmere Crochet Scarf Kit” och då kändes det på pricken rätt att faktiskt lotta ut ett av dessa idag så här ett par dagar för jul!

Garnet som används är Cashmere 1 från ArtYarns – handfärgat och så mjukt så det är precis helt omöjligt att beskriva!

Du kan vinna det! Värdet av paketet är ca 1600:- och mönster på engelska medföljer till sjalen men självklart kan man gå loss på garnet och göra lite vad som helst 🙂

Hur skall man då vinna det? Jo, lätt som en plätt! Svara på följande fråga här eller på vår Facebook-sida: vilket är ditt favorit-material att sticka med?

IMG_6480.JPG

Kraft

Efter en lätt hektisk dag i garnbutiken (det kan lätt bli så en månad före jul, lönehelg, alpacka-kampanj och sista dagen att använda sin Enjoy-kupong…) kan man få nya Krafter i något så enkelt som när ungarna lägger glasyr på pepparkakor! Något vidare advents-lugn är det inte prick nu…men jag kom på en tanke till en ny stickning (inte ny men en gammal modell som jag glömt av) som det snart skall läggas upp till och då blir det liksom så att Krafterna fylls på ännu en gång 🙂

IMG_6306.JPG